Культиватор для мінітрактора КН-1.6

Культиватор для мінітрактора КН-1.6 розроблена конструкторським бюро нашого підприємства з урахуванням всіх тонкощів обробки раніше підготовленого гру..
  • Тип: навісний
  • Продуктивність: 1.44 га/год
  • Ширина захвату: 160 см.
  • Кількість лап: 7 шт.
  • Глибина обробки: 15 см.
  • Розміри: 175х100х98 см.
  • Агрегатується з: мінітракторами від 18-25 к.с.
Всі характеристики
Є в наявності
Артикул 11008
13340.00 грн.



Добавити в вибране
Добавити для порівняння
Модель: КН-1.6

Культиватор для мінітрактора КН-1.6 розроблена конструкторським бюро нашого підприємства з урахуванням всіх тонкощів обробки раніше підготовленого грунту. Правильно підібраний матеріал у виробництві культиватора, гарантує витримування помірних механічних перешкод, що забезпечує довговічне використання його в будь-яких видах землі.

Технологічний підхід до виробництва складових частин культиватора забезпечує видалення бур'янів, необхідне розпушування, які здійснюють збереження вологи, при цьому не порушуючи цілісності складу грунту, завдяки чому залишає без зміни всю біологічну цінність гумусного шару і збагачує необхідною кількістю кисню в грунті, що супроводжує протіканню всіх необхідних хімічних процесів на оброблюваній ділянці в результаті чого підвищується врожайність.

Культиватор суцільного обробітку спрямований на обробку існуючих посівів і вже зростаючих культур. Конструкція культиватора дозволяє регулювати глибину обробки грунту за допомогою опорних коліс.

Характеристики
Тип
навісний
Продуктивність
1.44 га/год
Ширина захвату
160 см.
Кількість лап
7 шт.
Глибина обробки
15 см.
Розміри
175х100х98 см.
Агрегатується з
мінітракторами від 18-25 к.с.
Вага
100 кг.
Культиватор для мінітрактора КН-1.6

Культиватор для мінітрактора