Культиватор для мототрактора КМО-1.8 (1т)

Універсальний культиватор для мототрактора КМО-1.8 (1т) розроблений конструкторським бюро компанії ПП Корунд де були застосовані сучасні технології дл..
  • Тип: навісний
  • Продуктивність: 1.05 га/год
  • Ширина захвату: 180 см.
  • Глибина обробки: 10 см.
  • Кількість секцій: 3 шт.
  • Розміри: 170х115х78 см.
  • Агрегатується з: мототракторами від 16 к.с.
Всі характеристики
Є в наявності
Артикул 11003
11000.00 грн.



Добавити в вибране
Добавити для порівняння
Модель: КМО-1.8 (1т)

Універсальний культиватор для мототрактора КМО-1.8 (1т) розроблений конструкторським бюро компанії ПП Корунд де були застосовані сучасні технології для обробки раніше підготовленого грунту. Правильно підібраний матеріал у виробництві культиватора, гарантує витримування помірних механічних перешкод, що забезпечує довговічну його роботу.

Технологічний підхід до виробництва складових частин культиватора забезпечує видалення бур'янів, необхідне розпушування, які здійснюють збереження вологи, при цьому не порушуючи цілісності складу грунту, завдяки чому залишає без зміни всю біологічну цінність гумусного шару і збагачує необхідною кількістю кисню в грунті, що супроводжує протіканню всіх необхідних хімічних процесів на оброблюваній ділянці в результаті чого підвищується врожайність.

Культиватор міжрядної обробки спрямований на обробку існуючих посівів і вже зростаючих культур. Конструкція культиватора дозволяє регулювати глибину обробки грунту. Універсальний культиватор можна переробити на модель культиватора суцільного обробітку. Підключається як з мототракторами так і з міні-тракторами від 16 л.с.

Характеристики
Тип
навісний
Продуктивність
1.05 га/год
Ширина захвату
180 см.
Глибина обробки
10 см.
Кількість секцій
3 шт.
Розміри
170х115х78 см.
Агрегатується з
мототракторами від 16 к.с.
Вага
64 кг.
Культиватор для мототрактора КМО-1.8 (1т)

Культиватор для мототрактора